Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورزش سه"، چند ماهی است که مبارزه میان هالک ایرانی و غول بریتانیایی به سوژه فضای مجازی تبدیل شده است. سجاد غریبی ورزشکار ایرانی است که به دلیل جثه و اندام خاصی که دارد، به هالک ایرانی معروف شده است. او ماه هاست که مارتین فورد ورزشکار بریتانیایی را برای مبارزه می طلبد اما مارتین فورد به صحبت‌های سجاد غریبی توجهی نمی کرد تا اینکه چند هفته پیش او اعلام کرد که می خواهد با این مرد ایرانی مبارزه کند و او را در ۲۰ ثانیه له کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیکل سجاد غریبی که به هالک یکی از شخصیت های معروف سینمایی شباهت دارد، توجه بسیاری از رسانه‌های جهان را به خود جلب کرده است و مارتین فورد یکی از ورزشکاران انگلستانی بوده که به دلیل رفتارهای خشنی که دارد به عنوان ترسناک ترین مرد جهان شهرت یافته است. مارتین فورد در مصاحبه‌ای گفته است برای این مسابقه تلاش زیادی نمی کند چرا که حریفش رقیب بسیار سر سختی نیست و فقط می خواهد وزن خود را کمی پایین آورده و چابک باشد.

سجاد غریبی که در چند سال اخیر با نام "هالک ایرانی" در فضای مجازی طرفداران زیادی پیدا کرده است، چند روز پیش برای اولین بار با مارتین فورد، حریف انگلیسی خود در دوبی رو در رو شد. تقابلی که با انتشار ویدیویی از هول دادن غریبی توسط فورد و زمین خوردن هالک ایرانی در فضای مجازی حسابی سر و صدا به پا کرد و کاربران با تمسخر غریبی، او را یک هالک فتوشاپی نامیدند.

در این ویدیو، اندام سجاد غریبی هیچ شباهتی به تصاویر منتشره از او در صفحه اینستاگرامش نداشت. ورزشکاری که در تصاویر صفحه شخصی او، دارای عضلاتی در هم تنیده و هیکلی بزرگ اندام بود که شباهت زیادی نیز به همان شخصیت معروف هالک داشت. اما در ویدیوی رویارویی او با مارتین فورد، غریبی هیچ شباهتی به آن تصاویر نداشت تا به همین دلیل او را در فضای مجازی هالک فتوشاپی بنامند.

چندی پیش بود که علیرضا استکی سرمربی تیم ملی بوکس ایران درباره این مبارزه گفته بود که این مبارزه جدی نیست و به صورت شوی نمایشی بوده که سازمان برگزار کننده کاملا با هر دو مبارز هماهنگ کرده و آنها باید طبق گفته های این سازمان پیش بروند. با اینکه فیلم هایی از درگیری سجاد و مارتین در فضای مجازی منتشر شد و واکنش های زیادی را به همراه داشت اما این درگیری هم کاملا هماهنگ شده بود و در روز مبارزه هم این دو نفر باید طبق سناریو مسابقه بدهند.

حالا انتشار ویدیویی از نشست خبری این دو مبارز در دبی باعث شده است تا فرضیه ساختگی و نمایشی بودن این مبارزه، بیش از پیش تقویت شود. در این نشست خبری، مارتین فورد در یک گوشه میز و با کت و شلوار نشسته است و در سمت دیگر نیز سجاد غریبی حضور دارد. شب گذشته در این ویدیوی کوتاه، هالک ایرانی رو به فورد کرده و از آمادگی خود برای شرکت در این مبارزه سخن می گوید. غریبی که در حال رجز خوانی است، ناگهان زیر میز زده و بطری آب و پاپ کورن های روی آن را پخش زمین می کند.

در حالیکه غریبی سعی دارد به سمت مارتین فورد حمله ور شود، افرادی که در پشت صحنه هستند هالک ایرانی را گرفته و مانع از درگیری میان او و مبارز بریتانیایی می شوند. پس از صحبت های افراد برگزار کننده این نشست خبری، فیلم قطع می شود و در ظاهر این نشست خبری به پایان می رسد. اما این پایان ماجرا نیست چرا که در ادامه، فیلم کامل این نشست خبری لو رفته و ساختگی بودن مبارزه دو ورزشکار را تأیید می کند.

در ادامه این ویدیو و در حالی که نشست طرفین به پایان رسیده، افراد حاضر بر سر میز به بگو بخند پرداخته و به نظر می رسد که از این شوی نمایشی که به راه افتاده ابراز رضایت می کنند. در این میان سجاد غریبی نیز وارد کادر شده و با برداشتن بطری روی میز، آب می نوشد. در حالیکه او رو به مارتین فورد کرده، با این ورزشکار به صحبت می پردازد و حتی فورد در حالیکه لبخندی بر لب دارد، به زیر میز اشاره کرده و چیزی را به هالک ایرانی نشان می دهد.

در این لحظه هیچ فردی میان فورد و غریبی حضور ندارد و دو ورزشکار به صحبت دوستانه با یکدیگر می پردازند و از ویدیو اینگونه برداشت می شود که دو نفر از شوی اجرا شده ابراز رضایت دارند. انتشار ویدیو باعث شده است تا این برخورد دو مبارز، ساختگی بودن نبرد دو نفر در ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ را بیش از پیش اثبات کند. مبارزه ای که در هر صورت، برای هر دو طرف درآمد مالی زیادی خواهد داشت و گفته می شود که هالک ایرانی حتی در صورت شکست، صدها هزار دلار از این مبارزه نمایشی به جیب خواهد زد.

کد خبر 661407 برچسب‌ها بدنسازی و رزمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بدنسازی و رزمی فضای مجازی نشست خبری مارتین فورد هالک ایرانی سجاد غریبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟

ایتنا - وقتی احساس افسردگی می‌کنید و فرصت ندارید کارهایی را انجام دهید که روحیه‌تان را عوض می‌کند، شاید این توصیه قدیمی را دنبال کنید که لبخند الکی بزنید تا شاد شوید.
اما آیا لبخند زورکی واقعا شادتان می‌کند؟ لایو ساینس می‌نویسد این سوال میان دانشمندان بحث‌برانگیز بوده است و پژوهش‌های سال‌های اخیر دست‌کم در محیط آزمایشگاهی نشان داده است اگر خودتان را وادار کنید لبخند بزنید، روحیه‌تان بهتر می‌شود، لبخند نه تنها حس شادی را تقویت می‌کند بلکه آن را ایجاد می‌کند.

در پژوهشی که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، محققان ۳۸۰۰ شرکت‌کننده از ۱۹ کشور جهان را بررسی کردند. آن‌ها از شرکت‌کنندگان خواستند به سه طریق لبخند بزنند: با نگاه کردن به تصویر فردی خندان و تقلید حالت چهره فرد توی عکس، با دنبال کردن دستور‌العمل‌های ماهیچه به ماهیچه در مورد نحوه لبخند زدن، با نگه داشتن یک خودکار با دهان.

در دو شیوه اول، شادی افراد افزایش پیدا کرد، اما نتایج گروه سوم نامشخص بود. در مجموع این تحقیق نشان داد که افراد با وجود ساختگی بودن لبخند می‌گویند احساس می‌کنند شادترند.

این مسئله که حالت‌‌های چهره می‌تواند بر احساسات تاثیر بگذارد به «فرضیه بازخورد حالت چهره» معروف است، و فقط در مورد لبخند صدق نمی‌کند؛ به‌عنوان مثال اخم کردن می‌تواند افراد را خشمگین‌تر کند.

سایر حرکات بدنی، مانند منقبض کردن ماهیچه‌‌ها، ممکن است باعث شود فرد از طریق نوع مشابهی از به‌اصطلاح بازخورد حسی‌ـ‌حرکتی احساس استرس و تنش بیشتری بکند.

اما دقیقا مشخص نیست که در مغز چه اتفاقی می‌افتد. برخی متخصصان معتقدند حالات چهره مانند لبخند یک مسیر عصبی خاص مرتبط با شادی را فعال می‌کند که یک واکنش بدنی کامل ایجاد می‌کند و مغز این واکنش را به شادی تعبیر می‌کند.

بر اساس پژوهشی دیگر، بازخورد چهره بر نحوه پردازش سایر اطلاعات احساسی تاثیر می‌گذارد یا سبب می‌شود افراد خاطرات توام با حالات چهره و احساسات خاص را به یاد بیاورند.

متخصصان مطمئن نیستند که آیا نتایج بیرون‌آمده از آزمایشگاه در دنیای واقعی صدق می‌کند یا نه، زیرا در زندگی واقعی داده‌های بسیار بیشتری به مغز وارد می‌شود. با وجود این، ضرری ندارد در طول روز چند بار لبخند بزنید و ببینید آیا روی خلقتان تاثیر دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • فرستاپن: استون مارتین به دنبال قهرمانی با آلونسو است
  • جدایی نیمیر عبدالعزیز و انگاپت از ترکیه
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری